Bart & Jeroen

Finanxe Arnhem zoekt een Senior Consultant

17 februari 2021

 

Finanxe groeit hard. Voor ons kantoor in Arnhem zijn we daarom op zoek naar de leukste, beste en meest gedreven persoonlijkheid die samen met zijn of haar collega’s het verschil wil maken. Zit jij boordevol energie, humor, ben je ambitieus en heb je ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling……..dan is Finanxe op zoek naar jou!

 

Martijn, kan jij als oprichter van Finanxe iets meer vertellen over de organisatie?  

Martijn Bakker - Owner & Consultant @ Finanxe“Dat kan ik zeker. Finanxe is specialist op het gebied van detachering, werving & selectie en freelance (zzp) bemiddeling van finance professionals. Met een enthousiaste groep mensen, met ruime ervaring in recruitment van financieel talent, zijn we dagelijks op zoek naar goede matches. We bemiddelen startend talent tot ervaren finance professionals in zowel specialistische als management rollen. Dat doen we inmiddels vanuit zes kantoren, namelijk Groningen, Zwolle, Arnhem, Utrecht, Heerenveen en Hengelo. We groeien de laatste jaren flink, zowel in omzet als in aantal medewerkers. En voor nu zijn we dus op zoek naar een Consultant voor de vestiging Arnhem. Bij voorkeur iemand met ervaring binnen de arbeidsbemiddeling. Een gedreven collega, iemand met gevoel voor humor die het een uitdaging vindt om samen verder te groeien zou goed passen.”

 

Jeroen, jij staat aan de wieg van Finanxe Arnhem. Hoe bevalt het je?

Jeroen Daalmeijer - Managing Consultant - Finanxe “Aan de wieg, haha. Dat klopt inderdaad. Een wieg die in november 2018, bij de oprichting, nog helemaal leeg was. Maar dat is inmiddels wel anders. We groeien hard. Dat geldt trouwens niet alleen voor Arnhem, ook de kantoren doen het erg goed.” Hoe is die groei zichtbaar, heb je het dan alleen over cijfers? “Uiteraard zijn dit cijfers, maar als detacheerder van finance professionals heb ik het hierbij vooral over onze mensen. Elk kantoor heeft een eigen groep professionals die bij ons in dienst is. We willen graag goede mensen aan ons binden, die het verschil kunnen maken bij onze opdrachtgevers.” 

In je rol als consultant ben je dus actief richting opdrachtgevers, maar ook in de werving van nieuwe professionals ?

“Ja. We krijgen aanvragen van klanten die voor een bepaalde periode ondersteuning nodig hebben op de financiële afdeling. Op deze aanvragen proberen we de ideale match te maken met onze professionals. Hierdoor is de klant geholpen en kunnen onze professionals zich verder ontwikkelen."

Hoe kijk je naar de kansen die er liggen voor kantoor Arnhem?

"Er liggen nog heel veel mooie kansen voor ons in deze regio. We willen ons netwerk verder uitbreiden en onze naamsbekendheid vergroten. En daar kunnen we de hulp van een nieuwe consultant goed bij gebruiken!"

Bart, wat bevalt jou aan het werken bij Finanxe?

Bart Verplak - Managing Consultant - Finanxe“Ja wat niet? Ik heb het echt enorm naar mijn zin. De afwisseling in de werkzaamheden is denk ik wat me het beste bevalt. De 360 graden rol waarbij ik zowel in contact sta met klanten als met professionals, daar geniet ik van. Ik vind het leuk om steeds opnieuw contact te leggen en mijn netwerk uit te breiden. Verder is de sfeer in Arnhem erg goed. Jeroen en ik hebben de vrijheid om ons werk in te delen en in te vullen. We hebben veel vrijheid, stellen elk jaar duidelijk doelen in samenspraak met directie en gaan dan vol voor het hoogst haalbare.”

De 360 graden rol waarbij ik focus houd op zowel klant als professional, dat vind ik het mooie aan mijn werk

Zo aan het begin van 2021 hebben jullie vast een heleboel plannen. Kan je er een paar met ons delen?

Jeroen: “Het aannemen van een nieuwe collega staat hoog op ons lijstje. Daarnaast zijn we voornemens om weer een grote groep finance professionals aan onze te binden en de daarbij behorende klanten te vinden om tot gave matches te komen. Doorlopend is het natuurlijk belangrijk om voor onze huidige finance professionals gave opdrachten te blijven verzorgen.  

Bart vult aan: “Het thema dat binnen Finanxe dit jaar centraal staat is Let’s grow together en ik denk dat dat goed past bij de fase waar Arnhem nu in zit. We gaan samen toewerken in 2021 naar de nieuwe standaard in de komende jaren. Samen groeien naar datgene wat we nodig hebben om morgen het verschil te kunnen maken. Samen groeien in onze dienstverlening, samen groeien als organisatie, maar vooral samen groeien als mensen. We bestaan inmiddels 7 jaar en zijn niet meer wat we waren, we hebben bewogen, gezocht, zijn gegroeid en veranderd. Ook onze identiteit en cultuur is ontwikkeld. Eigenlijk niet veranderd, maar verder ontwikkeld. De salesorganisatie staat als een huis, kantoren draaien op volle toeren en we zijn klaar om nog verder te groeien, mogelijk zelfs op niet al te lange termijn nog een vestiging te openen. Gaaf toch?”

Kijk binnen bij kantoor Arnhem

 

 

Heb jij zin om aan de slag te gaan als Senior Consultant bij Finanxe? Check dan de vacature op onze site en reageer! 
 

Vacature