FDGazellen_Logo

Finanxe is winnaar van de FD GazelleN!

17 oktober 2018

Finanxe is winnaar van de FD Gazellen 2018, een ondernemersprijs georganiseerd door het FD. Martijn Bakker: "Ik vind het heel gaaf en ben heel trots dat we dit als Finanxe hebben weten te realiseren. We zijn begonnen met Finanxe vanuit een droom en ambitie. Dat het in de praktijk zo uitpakt voelt als een enorme beloning."

Finanxe wint de FD Gazellen logoWat een leuke mail om te ontvangen deze week: "Gefeliciteerd! Finanxe Management B.V. is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee bent u winnaar van de FD Gazellen 2018."

Op 15 november wordt tijdens een feestelijke uitreiking in het Groningen Forum bekend gemaakt of we ook nog de gouden, zilveren of bronzen gazelle voor de regio Noord winnen. Spannend! 

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsluiten. Ook winstmarge en personeelsgroei worden meegewogen in de rangschikking. De prijs is gebaseerd op de periode 2015 tot en met 2017. Om deel te nemen moesten we het nodige cijferwerk aanleveren en een gesprek voeren met iemand van de selectiecommissie. 

Martijn Bakker - Owner & Consultant @ FinanxeMartijn Bakker, eigenaar Finanxe: "Ik vind het heel gaaf en ben heel trots dat we dit als Finanxe hebben weten te realiseren. Voor mij persoonlijk is dit een heel mooi moment, maar het is vooral een prestatie en een compliment naar het hele team. En natuurlijk alleen mogelijk met dank aan al onze klanten en kandidaten! We zijn begonnen met Finanxe vanuit een droom en ambitie. Dat het in de praktijk zo uitpakt voelt als een enorme beloning. We zijn goed bezig en dat wordt gewaardeerd! Het is voor ons een enorme motivatie om de komende jaren te blijven groeien en ontwikkelen."

Op 15 november worden de winnaars gekozen, we houden je op de hoogte! 

Finanxe is FD Gazelle 2018