De Pyth

Finanxe Utrecht opent haar deuren! Hoe is het met Philip Ties? 

20 juli 2018

Finanxe Utrecht opent haar deuren! We zijn supertrots en enthousiast om Philip aan jullie voor te stellen. Deze ervaren consultant gaat van Finanxe Utrecht een groot succes maken! De hoogste tijd om kennis te maken.

Finanxe Consultant Utrecht Philip TiesPhilip Ties, 32, Utrecht 
"Ik kom uit het noorden van het land, heb 29 jaar in Drenthe gewoond en daar mijn vrouw leren kennen. Inmiddels ben ik naar Utrecht verhuisd en zijn we 15 juni dit jaar getrouwd. We hebben een zoontje van 1,5, hij heet Mels. Voetbal is een belangrijk onderdeel van mijn leven, ik speel bij S.V. Spakenburg. Ik train 3 avonden per week en speel op zaterdag een wedstrijd. In combinatie met een fulltime baan zijn mijn weken dan behoorlijk gevuld!"

Hoe ben je bij Finanxe terecht gekomen? 

"Ik heb de sportopleiding Cios gedaan en Pedagogische Hulpverlening en Sport & Management gestudeerd. Inmiddels werk ik 7 jaar in de arbeidsbemiddeling. Eerst 4,5 jaar bij een uitzendbureau en daarna 2,5 jaar bij Experis, een professioneel detacheerder waar we mensen in het hogere segment binnen de civiele techniek bemiddelden. Maar het was tijd voor een nieuwe stap! Een aantal jaren geleden ben ik al eens met Martijn in gesprek gegaan over mijn toekomstplannen. Voor een overstap naar Finanxe was het toen wat te vroeg, maar het nieuwe Finanxe kantoor in Utrecht komt op een perfect moment. Ik zie het als een hele mooie kans en heb er heel veel zin in!

Finanxe Utrecht kantoor   Finanxe kantoor Utrecht   Finanxe kantoor Utrecht   Finanxe kantoor Utrecht

Wat maakt je enthousiast over Finanxe? 

"Finanxe is een stabiele organisatie waar veel ruimte en vrijheid is om te ondernemen. Ik weet wat ik aan Martijn heb en heb ook bij de andere collega's een goed gevoel. Eerlijke en open communicatie zijn voor mij een goede basis om ergens te beginnen en ik voel vertrouwen. De potentie van Finanxe die Martijn jaren geleden al omschreef is inmiddels werkelijkheid geworden, Finanxe groeit elk jaar. Daarnaast spreekt de manier waarop Finanxe met mensen omgaat me aan. Down-to-earth, niet te veel poespas en hard werken. Denken in mogelijkheden en niet in beperkingen." 

 

Finanxe kantoor Utrecht De PythWat is jullie ambitie voor Finanxe Utrecht? 

"De komende tijd gaan we uiteraard ons netwerk uitbouwen! Welke kansen biedt de markt en waarin sluit dat aan op de dienstverlening van Finanxe? Het is een kandidatenmarkt op dit moment, dus we gaan veel aandacht geven aan de zoektocht naar professionals. We moeten naamsbekendheid genereren en veel mensen spreken. Het opbouwen van een succesvolle FInaxe vestiging vanuit niets is een grote uitdaging! Er is een mooi ingericht kantoor en er zijn twee mensen aan het werk, er moet natuurlijk wel geld verdiend gaan worden! Ik vind het een voorrecht dat wij de vrijheid krijgen om onder de vlag van Finanxe te pionieren en iets moois op te bouwen. Ik heb daar heel veel zin in en ik heb het volste vertrouwen dat we succesvol gaan zijn.
 

Het is fantastisch om vertrouwen en vrijheid te krijgen. We gaan van Finanxe Utrecht een succesvol kantoor maken en zorgen dat Finanxe ook in de regio Utrecht een begrip wordt! 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met me op! 

Philip Ties - - +31 (0)6 1009 4770