Peesdoek met gras onder achterlader

Geesinknorba zoekt Senior Financial Accountant

13 april 2023

Alle blogs

Ga aan de slag als Senior Financial Accountant bij het wereldwijde productiebedrijf voor afval oplossingen Geesinknorba uit Emmeloord

Geesinknorba Groep is een toonaangevende Europese producent van oplossingen voor service en afvalbeheer. Het bedrijf bestaat al ruim 150 jaar en is gespecialiseerd in afvalinzamelvoertuigen, zelfpersende en stationaire afvalpersen en is momenteel actief in ruim 40 landen.

Grote kans dus dat je wel eens een voertuig van Geesinknorba voorbij hebt zien rijden. Het hoofdkantoor van Geesinknorba is gevestigd in Emmeloord, waar het ook afvalinzamelingsvoertuigen ontwerpt en produceert. We spreken Ruben Heijn, Group Controller bij Geesinknorba. Hij vertelt ons over de organisatie en wie hij zoekt als Senior Financial Accountant om het team te versterken.

Missie en visie van Geesinknorba

Een duurzamere wereld

De afvalproducent heeft een duidelijke missie en visie: hij ontwerpt, levert en onderhoudt afvalmanagementoplossingen die zijn klanten helpt om de wereld een betere en duurzamere plaats te maken. Geesinknorba maakt het mogelijk om zuinig met schaarse middelen om te gaan door kwaliteitsproducten met unieke effectiviteit te bieden.

Internationaal werken

Ruben: “In Spanje en Zweden wordt de kit (de vuilniswagen zonder chassis) van DAF of Mercedes los geleverd. Daar bouwen ze dan ter plekke de vuilniswagen op een chassis naar keuze. Contact met verschillende mensen uit verschillende landen maakt het werk interessant.”

Elektrische vuilniswagens

Geesinknorba gaat met de tijd mee. Momenteel biedt het bedrijf hybride, volledig elektrische en zelfs waterstof aangedreven vuilniswagens aan. Met activiteiten in zo’n 40 landen, is Geesinknorba een grote speler op het Europese toneel van de vuilnisverwerking.

“Wanneer je ons bedrijf vergelijkt met andere productiebedrijven, dan merk je dat bij ons minder sprake is van een gekaderd takenpakket. Je hebt veel te winnen en te onderzoeken, er zijn altijd verbeteringen mogelijk om uiteindelijk tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.”

Een functie als Financial Accountant

Met jouw ervaring verwachten wij dat je boven de materie kunt staan en weet hoe je de leiding neemt. Als Senior Financial Accountant is jouw signaleringsvermogen sterk ontwikkeld. Je ziet eventuele fouten of problemen van mijlenver aankomen. Je bent onderdeel van ons team bij Geesinknorba binnen de FSSC (Finance Shared Service Centre).

Als Senior Financial Accountant motiveer je jouw team om het beste uit elkaar te halen. Je signaleert (mogelijke) risico’s, onjuistheden, leemtes en onvolkomenheden en neemt vervolgens de juiste stappen.

Ruben: “Bij Geesinknorba zijn er veel mogelijkheden om bepaalde competenties te ontwikkelen of nieuwe vaardigheden aan te leren. Met behulp van cursussen of opleidingen, zowel intern als extern, sta jij nooit stil en wordt doorgroeien altijd gestimuleerd.”

“Je kunt het Geesinknorba het beste zien als een familiebedrijf” zegt Ruben. “Er werken mensen met enorm lange dienstverbanden. Sommigen werken hier al tientallen jaren, dat is tegenwoordig toch wel uniek.”

Van Sevilla tot Emmeloord en weer terug

Het hoofdkantoor bevindt zich in Emmeloord waar ontwerp en productie plaatsvinden. De persinstallaties worden in het Spaanse Sevilla gebouwd. Vanuit zeven eigen vestigingen over heel het Europese continent, levert het bedrijf diensten, reparaties en onderhoud aan klanten in zowel de publieke als de private sector.

Iedereen draagt een steentje bij

Als team de klus klaren is een gewoonte bij Geesinknorba. “Iedereen heeft het beste voor met het bedrijf en draagt op zijn of haar manier een steentje bij; dat vind ik mooi om te zien” zegt Ruben.

Doorgroeien binnen de organisatie 

Bij Geesinknorba zijn er veel mogelijkheden om bepaalde competenties te ontwikkelen of nieuwe vaardigheden aan te leren. Met behulp van cursussen of opleidingen, zowel intern als extern, sta jij nooit stil en wordt doorgroeien altijd gestimuleerd.

Gaat jouw hart sneller kloppen van dit internationale en duurzame bedrijf? Wil jij jezelf ontwikkelen op de financiële afdeling bij deze afvalreus? Dan is een uitdagende rol als Senior Financial Manager iets voor jou. Bekijk de vacature en reageer.

Klik hier voor de Senior Financial Accountant.