Finanxe - Bemiddelt in financieel talent vanuit Groningen, Zwolle, Utrecht, Arnhem en Heerenveen

Hoe gaat het met finanxe? Interview met martijn bakker

17 oktober 2016

Alle blogs

Hoe gaat het met Finanxe?Kantoorgroningen3
Het gaat heel goed met Finanxe, de resultaten zijn goed, de sfeer is goed, we genieten met z’n allen van ons succes. Finanxe groeit. Om onze klanten vanuit ons kantoor in Groningen optimaal van dienst te zijn was een extra consultant nodig. We zijn erg blij dat Mark Naberman per 1 september is gestart. Daarnaast zijn we in Groningen op dit moment druk aan het verbouwen om een mooi, toekomst- en groeibestendig Finanxe onderkomen te creëren. Er zijn straks diverse ruimtes beschikbaar voor bijeenkomsten, kennis- en netwerksessies. 

Wat zijn de plannen en ambities de komende tijd?Kantoorgroningen5
We richten ons onder andere sterk op het aantrekken van meer eigen Finanxe finance professionals. Mensen die direct, flexibel inzetbaar zijn bij onze opdrachtgevers. Onze corebusiness is het invullen van capaciteitsvraagstukken. Op het moment dat we die mensen in eigen dienst hebben kunnen we meer kwaliteit en persoonlijkheid waarborgen en zijn we in staat onze klanten op de best mogelijke manier te helpen. Voor de talentvolle financials die bij ons  aan de slag gaan is het een mooie manier om in heel veel verschillende keukens te gaan kijken, en om bij de geweldige club Finanxe te horen!
Zwolle en verder….
Onze ambitie is verder om in Zwolle door te groeien en dat team op termijn uit te breiden. In 2017 willen we ons kantorennetwerk verder uitbreiden om ook in andere delen van het land onze regionale betrokkenheid te kunnen waarmaken.

Mooi dat Finanxe zo succesvol is! Wat vind je zelf het leukste aan het werk dKantoorgroningen2at je doet?  
Mensen zijn zo divers, het omgaan met mensen vind ik nog steeds het leukste aan mijn werk. De dynamiek van de organisatie Finanxe, de gedrevenheid, het plezier en enthousiasme bij de collega’s, om daar onderdeel van uit te maken vind ik echt mooi. Met z’n allen streven we hetzelfde doel na, om als Finanxe een voorname positie te verwerven binnen het landschap van de finance professional.