Finanxe - Bemiddelt in financieel talent vanuit Groningen, Zwolle, Utrecht, Arnhem en Heerenveen

Interview bas & marion van finanxe zwolle: wij zoeken een nieuwe collega!

21 oktober 2016

Alle blogs

Hoe gaat het met Finanxe Zwolle?Basmarion
Bas: “Het gaat waanzinnig goed. Op 1 oktober 2015 begonnen we kantoor Zwolle, moesten de markt nog ontdekken, hadden geen netwerk. Het is fantastisch om te zien dat binnen een jaar niet alleen wij de markt kennen, maar de markt ons ook steeds beter kent. Finance professionals willen voor ons werken en organisaties geven ons het vertrouwen om hun vraagstukken op te lossen. 

We hebben een vaste club gedetacheerden aan het werk bij een aantal internationale shared service centra zoals Wehkamp, Landal en RoyalHaskoningDHV. Daarnaast mochten we mooie werving- & selectie opdrachten verzorgen voor grote namen in de regio, waaronder Vingino en Mid Ocean Brands.

Een zeer succesvolle start dus! 
Marion: “Jazeker, waar de telefoon vorig jaar na 6 weken voor het eerst een keer over ging, hebben we nu een nieuwe collega nodig om al onze wervingsopdrachten te verwerken! Bas en ik zijn dit avontuur samen gestart maar inmiddels gaat het zo goed dat we heel hard op zoek zijn naar een derde collega die ons gaat helpen.

Wat zijn de ambities voor de komende tijd?
Bas: “Wij willen dat elke HBO/WO finance professional in de regio van ons gehoord heeft. Iedereen die nadenkt over een volgende stap in zijn carrière moet weten wie we zijn en wat we doen. We willen met ze mee denken, we willen samen met die professionals onderzoeken, hen inzicht geven en helpen bij een mooie vervolgstap binnen hun carrière.

Daarnaast is het onze ambitie om steeds meer Finanxe interim finance professionals aan ons te binden. Deze professionals zijn direct en allround inzetbaar. Ze werken bij verschillende organisaties aan tijdelijke opdrachten. Interim professionals kunnen zo ervaring opdoen binnen verschillende organisaties, proeven aan verschillende typen organisaties en branches, om zo hun carrière pad vormgeven.

Wij blijven uiteraard hard bezig om ons netwerk verder uit te breiden. We willen organisaties ontzorgen, en met een uitgebreid kwalitatief netwerk in staat zijn voor elk financieel capaciteitsvraagstuk de oplossing te bieden.

En voor Zwolle zoeken jullie dus een nieuwe collega!Kantoor
Bas: Ja inderdaad, inmiddels hebben we een leuk netwerk aan opdrachtgevers en krijgen we steeds meer opdrachten. Om de kwaliteit te kunnen leveren die we willen en daarnaast het aantal opdrachten te laten groeien,  zijn wij er klaar voor om een nieuw teamlid te verwelkomen. Wij zoeken een collega die de finance professional begrijpt. We zoeken een winnaar, iemand die niet voor een 6,5 gaat, maar voor de 10. Iemand die trots wordt op Finanxe en Finanxe op de kaart wil zetten, zowel bij kandidaten als bij opdrachtgevers. Iemand die deze twee bij elkaar weet te brengen, om uiteindelijk die 100% match te maken waar we bij Finanxe bekend om staan.

Als je een 9-5 baan zoekt waarbij je op vrijdag al weet hoe je planning voor de volgende week eruit ziet en als je veel procedures en kaders nodig hebt, dan zijn we niet de juiste club voor je. Maar als jij gedreven wordt door doelen en resultaten en veel eigen input en initiatief hebt, dan komen we graag met je in contact. 


Meer info over werken als consultant voor Finanxe Zwolle? Bekijk de vacature!


Waarom is het zo leuk om voor Finanxe Zwolle te werken?

Marion: “Er is nu een mooie basis gelegd die we graag met een nieuwe collega willen uitbouwen. Het succes niet verdubbelen maar verdrievoudigen. Het is heel gaaf om te zien dat Finanxe een steeds bekender merk wordt, dat we bouwen aan een sterke naam in de omgeving. ‘Persoonlijk’ is een term die bij Finanxe past, ook intern. Je bent een medewerker, maar het voelt ‘eigen’.

Finanxe geeft veel ruimte en verantwoordelijkheid. Binnen de kaders van Finanxe kun je als het ware zelf ondernemen. We kunnen zelf bepalen op welke manier we onze succes behalen. We zijn met z’n allen heel enthousiast, het is ‘work hard, play hard’ bij Finanxe. Soms doen we ’s avonds een skype interview, maar aan de andere kant gaan we overdag af en toe een potje poolen. We hebben zo veel werkplezier met elkaar dat we bereid zijn om een stapje harder te doen, zonder dat het voelt als een stapje harder. Ik denk dat we daardoor ook zulke mooie resultaten boeken.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze vacature? Bel ons gerust! Daarnaast is Mark in september gestart bij Finanxe Groningen, neem contact met hem op om te vragen wat hij ervan vindt!