Lege-Stoelenklein

Utrecht, nieuw kantoor, nieuwe collega's gezocht!

27 februari 2017

Alle blogs

Finanxe groeit en hard ook! Daarom zoeken wij (Managing) Consultants/Recruiters binnen Finance. Voor ons nieuw te openen kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar mensen die het verschil willen maken!

(Managing) Consultants en Recruiters Finance gezocht!
Finanxe heeft in 2013 het daglicht gezien vanuit het mooie Groningen, om vervolgens in 2015 onze deuren in Zwolle te openen. Dat het snel kan gaan bewijst het feit dat we nu 4 jaar later over een schitterende klantenportfolio beschikken en onze horizon kunnen verbreden. Wij zullen dit jaar ons nieuwe kantoor in Utrecht openen omdat wij geloven in regionale betrokkenheid. Utrecht is een stad vol ambities en wij als Finanxe helpen graag deze ambities realiseren. Ben jij als arbeidsprofessional toe aan nieuwe uitdaging en trekt het vakgebied van Finance lees dan verder.

Wij zoeken voor ons nieuwe kantoor in Utrecht:

Managing Consultant die zelf ook nog steeds het verschil wil maken
Ben jij in staat om vanuit niets iets te creëren, ben jij de kartrekker en degene die altijd met nieuwe ideeën komt. Ben jij in staat om eindverantwoordelijkheid te nemen en dit te vertalen naar je team dan zij wij op zoek naar jou. Wij zoeken geen manager die middels een Excel sheet zijn of haar team aanstuurt. Wij zoeken een inspirator, die met passie en gedrevenheid zelf het goede voorbeeld geeft en het echt leuk vindt om vanuit de expertise en natuurlijk leiderschap de kart te trekken. Jij bepaalt je eigen koers en bent hier ook zelf verantwoordelijk voor. Finanxe gelooft dat succes te creëren is, geluk dwing je af. Omdat jij wilt dat iets gaat slagen en dit uitstraalt in je energieke en enthousiaste houding. Jij overtuigt klanten van je meerwaarde en commitment en maakt zo het verschil!. Jij zorgt voor een heldere visie en deelt de boodschap dat Finanxe de ideale oplossing biedt voor elk finance vraagstuk. 

Ben jij de afgelopen jaren strak gestuurd binnen de kaders en voel je de drang om zelf te ondernemen en ambities te realiseren, dan biedt Finanxe het podium.

Consultant/Recruiter
Ben jij als recruiter of consultant werkzaam bij een uitzendbureau of detacheringsbureau en toe aan nieuwe uitdaging dan biedt Finanxe je graag een nieuw avontuur vol passie en gedrevenheid. Voor ons nieuw te openen kantoor in Utrecht zijn wij zoek naar zowel junior als senior consultants/recruiters. Ben jij toe om meer zelfstandigheid en ondernemerschap te verkrijgen binnen je functie, ben jij degene die je niet hoeft te sturen en ben jij degene die kansen vertaalt naar actie en resultaat dan zoekt Finanxe jou! Wij bieden je een baan waarin je baas bent over je eigen agenda en klantenportfolio, dit alles uiteraard binnen Finance. Bij ons wordt je niet gestuurd op input, maar verwachten en respecteren we een eigen plan dat vanzelfsprekend leidt tot succes, want per slot van rekening ben jij een professional die heel goed weet hoe dit spel te spelen. Jouw doel moet zijn klanten vooruit te helpen en naar morgen en overmorgen te kunnen laten kijken, zowel op basis van de inhoud en door middel van je creatieve ideeën . Kortom: Ben jij degene die het heerlijk vindt om vraag en aanbod te verbinden dan gaan we graag het gesprek aan!!

Wat breng jij mee:

  • HBO/WO werk- en denk niveau
  • Relevante ervaring als manager/consultant of recruiter
  • Ervaring of affiniteit met en binnen Finance zou heel mooi zijn ( pré )
  • Passie en gedrevenheid
  • Humor, veel humor!

Wij bieden:

  • Een functie vol vrijheid en verantwoordelijk
  • Een organisatie die groeit en volop mogelijkheden biedt
  • Een jonge, ambitieuze en energieke organisatie
  • Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden
  • Leaseauto, Laptop en Mobiele telefoon

Finanxe
Finanxe is een vooruitstrevende en dynamische organisatie met een geheel eigen identiteit binnen recruitment. Met een sterke focus op Finance en een relevant netwerk binnen deze sector zijn wij in staat om voor elke finance professional de “match” te maken. Finanxe staat voor “Talent” en het “binden en boeien” van mensen. Finanxe meent dat ieder mens jong of oud over unieke talenten beschikt. Wij als Finanxe zijn op zoek naar deze “talenten“, naar die mensen die hun hoofd boven het maaiveld durven uit te steken. Volgens Finanxe vormen deze groep mensen de bron van inspiratie, waaraan de rest zich optrekt. Als Finanxe willen we een commitment met u aangaan, een commitment voor de komende jaren, waarin we u willen binden door u te boeien. Boeien door uitdagende opdrachten, vacatures, maar vooral het geven en delen van kennis en inspiratie.

Contact:
Enthousiast geraakt of ken je iemand die dit zeker gaat zijn......wij gaan graag het gesprek aan! Voor vragen en of informatie kun je contact opnemen met Martijn Bakker via telefoon of mail: 06-28776301 of m.bakker@finanxe.nl

De werving zal de gehele maand maart gaan duren, daarna gaan we gesprekken voeren.