Bayram Celik - Interim Professional

Welkom bij Finanxe: Bayram Celik

2 oktober 2020

Alle blogs

Bayram is een energieke en enthousiaste financial die er helemaal klaar voor is om als Interim Professional onze opdrachtgevers te gaan ondersteunen. Bayram heeft naast een liefde voor cijfers ook een passie voor auto’s. Een handige financial dus! Hij werd getipt door een oud Finanxer en de verhalen over de opdrachten bij ons hadden gelijk zijn interesse. Klaar voor een nieuwe stap bij Finanxe

Bayram Celik - Interim Professional

Naam: Bayram Celik

Leeftijd: 25 jaar

Woonplaats: Kampen (geboren en getogen)

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Ik ben veel bezig met auto's, zo heb ik een oldtimer waar ik graag met mooi weer  (ik heb zelf geen garage) aan sleutel en mee bezig ben. Een handige financial dus!

Waar mogen we jou voor wakker maken?

Voor lekker eten, dat mag zeker! Ik houd heel erg van sushi, dus daar mag je mij wel voor bellen

Vanwaar het Finance vakgebied?

Ik heb altijd een voorkeur voor cijfers gehad, op de middelbare school eigenlijk al. Een vak als M&O bijvoorbeeld, dat sprak mij het meeste aan. Voor mij was het dan ook al snel duidelijk dat ik een financiële kant op zou gaan. Dat is altijd zo gebleven en ook nu ik de overstap wil maken van de kant van de accountancy naar meer de adviseur- of Plaats hier uw inhoud.

Je hebt al werkervaring als (Assistent) Accountant, kun je daar meer over  vertellen?

Na het VWO ben ik direct aan de slag gegaan bij de Belastingdienst en startte ik de opleiding aan Nyenrode. Gaandeweg kwam ik erachter, onder andere door gesprekken met studiegenoten, dat het werk bij een accountantskantoor mij nóg  meer aansprak. Daarom ben ik daarna gaan werken bij MTH Accountants & Adviseurs waar ik nu bijna 4 jaar heb gewerkt als Assistent Accountant.

Je bent momenteel ook nog bezig met een master?

Dat klopt! De Bachelor Accountancy is al binnen en volgend jaar rond ik mijn  Master Accountancy af. Deze ervaring en kennis kan ik niet alleen als (Assistent)  Accountant goed gebruiken maar ook zeker als Controller.

.

Hoe ben je met ons in contact gekomen?

Ik heb contact gehad met een oud collega van mij. Hij heeft een tijdje bij  Finanxe gewerkt en was heel enthousiast over de mogelijkheden en de opdrachten die je bij jullie kan doen. Dat werkte aanstekelijk en mijn enthousiasme was zeker gewekt. Ik heb van hem toen het nummer van Marion (kantoor Zwolle) gekregen en de gesprekken met haar en de andere consultants van Zwolle hebben ertoe geleid dat ik nu ga starten.

Wat is je eerste gevoel bij Finanxe?

Ik heb als eerste dus goede verhalen gehoord maar ook de eerste gesprekken heb ik  als heel positief ervaren. Elk gesprek gaf mij de bevestiging dat Finanxe het  beste met de mensen voor heeft en dat de opdrachten veel afwisseling kunnen  gaan bieden. Die afwisseling gaat mij ongetwijfeld helpen om een mooi breed beeld van het vakgebied te krijgen.

 

Wat verwacht je en waar kijk je naar uit?

Zoals ik hiervoor ook aangaf, ik kijk uit naar de verschillende opdrachten. Ik ben door mijn huidige werk al wel gewend aan wisselende locaties en plekken om te werken maar de werkzaamheden die varieren, daar kijk ik naar uit. Ik verheug me erop om nieuwe dingen te gaan leren! En uiteraard mijn kennis en kunde inzetten bij de  opdrachtgevers zodat zij ook verder kunnen.

Wat is jouw ambitie op de lange termijn?

Ik ben ambitieus dus een CFO of CEO functie zie ik wel zitten. Het ondernemerschap zit ook in mij, dat combineren met cijfers (en auto’s haha!) is misschien wel mijn grootste ambitie.