Jeroen van der Veen - Interim Finance Professional

Welkom bij Finanxe Jeroen van der Veen

31 januari 2020

Alle blogs

Jeroen is ambitieus en fanatiek in alles wat hij doet. Hij sport veel, beleeft genoeg avonturen tijdens zijn motortochten en is ook in zijn werk altijd op zoek naar uitdaging en avontuur.

 

Jeroen van der Veen - Interim Finance Professional

Naam:                            Jeroen van der Veen

Wonen:                          Groningen

Werken:                         Interim Finance Professional

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

"Ik sport heel veel, zeker 4 tot 5 keer per week. Ik doe vooral intensieve krachttraining, afgewisseld met soms cardio. Ik vind het fijn om na een werkdag even mijn hoofd leeg te maken in de sportschool.
Daarnaast ben ik fanatiek motorrijder! Veel vrienden en mijn vriendin rijdt ook dus we gaan er vaak samen op uit om mooie tochten te maken. Een lange tocht naar het buitenland staat dit jaar zeker op de planning. Een mooi avontuur lijkt me!"
 

Waar mogen we je ’s nachts voor wakker maken?

"Haha, goede vraag! Nou een ritje op de motor kan ik waarderen dus daar mag je mij wel voor wakker maken!"

Hoe ben je bij Finanxe terecht gekomen? 

"In het verleden ben ik tijdens mijn studie al eens benaderd door iemand van Finanxe maar destijds is daar niets concreets uitgekomen. Nu kwam ik in het najaar opnieuw in gesprek met Mark Naberman, daarop volgde een korte kennismaking. Dat beviel eigenlijk heel goed en dat heb ik even laten bezinken.

Mijn conclusie was dat ik de uitdaging bij Finanxe echt bij me past! Een tweede gesprek met Jerwin erbij volgde en nu start ik binnenkort als interim professional!"

 

Wat verwacht je van jouw nieuwe rol als Interim Professional?

"Lang op één plek blijven past op dit moment niet mij, ik wil veel zien en nog meer leren. Als interim professional wil ik mijn kennis van waarde laten zijn bij opdrachtgevers en tegelijkertijd mijn rugzak vullen met verschillende ervaringen."

Wat vind je zo leuk aan het vakgebied Finance?

"Ik ben altijd met cijfers bezig geweest, ik ben ook heel precies. Op de basisschool deed ik op niveau van rekenen al mee met de wiskunde van de middelbare school. Het was dus eigenlijk wel duidelijk dat ik daar verder mee zou gaan. Ik heb wel een tijdje getwijfeld tussen finance en de commercie omdat ik het leuk vind om met mensen te werken en de cijfers ook verder toe te lichten. Daarom heb ik tijdens mijn finance studie gekozen voor een specialisatie in marketing via NIMA, dus eigenlijk een combinatie van beide werelden!"

 

Wat zijn je ambities?

"De komende jaren wil ik ontwikkelen tot manager of leidinggevende, mogelijk tot CFO? Ik zie het wel voor me dat de combinatie tussen cijfers, commercie en marketing zal blijven. Dat is wat mij betreft ook wel een beeld voor de toekomst. Ik ben ambitieus dus van CFO naar CEO sluit ik zeker niet uit."

 

 Als interim professional wil ik mijn kennis van waarde laten zijn bij opdrachtgevers en tegelijkertijd mijn rugzak vullen met verschillende ervaringen.