Stan Hagen - Interim Finance Professional

Welkom bij Finanxe Stan Hagen

27 maart 2020

Stan Hagen - Interim Finance ProfessionalOnze nieuwe collega Stan komt uit Vaassen. Hij gaat deelnemen aan het Young Talent Program en wil zich in de komende jaren ontwikkelen van Young Professional naar volwaardig Finance Professional. Ons unieke ontwikkelprogramma zal hem daar zeker bij gaan helpen!

In zijn vrije tijd houdt hij zich vooral bezig met voetbal, voor een goede voetbalreis mag je hem dan ook wakker maken. Lees verder om te lezen wat deze Young Talent nog meer in petto heeft! 

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

"In mijn vrije tijd voetbal ik zelf en bezoek ik regelmatig een voetbalwedstrijd. Daarnaast breng ik veel tijd met vrienden door en kijk ik graag een serie op Netflix."

Waar mogen we je voor wakker maken?

"Je mag mij wakker maken voor een mooi buitenlands voetbalreisje! Ik ben een enorme voetbalfan en het lijkt mij erg leuk om buitenlandse wedstrijden te bezoeken!"

Vanwaar de keuze voor het Finance vakgebied? Wat vind je er zo leuk aan?

"De keuze voor het Finance vakgebied is eigenlijk op de middelbare school tot stand gekomen. De economische vakken vond ik erg interessant en vandaar dat mijn keuze is gevallen voor het Finance vakgebied. Ook was ik van jongs af aan al geïnteresseerd in cijfers."

Hoe ben je met Finanxe in contact gekomen?

"Na het afronden van mijn studie werd ik benaderd door Arjen Baarda via Linkedin. Ik heb toen met hem gesproken en dat was gelijk een positief gesprek! Daarnaast heb ik een oud-klasgenoot benaderd die al bij Finanxe werkt (Pascal Esmeijer) om te vragen hoe hij het vindt om bij Finanxe te werken. Zo ben ik met Finanxe in contact gekomen."

Wat verwacht je van je nieuwe baan bij Finanxe?

"Ik verwacht met behulp van Finanxe veel ervaring op te doen als financial. Door bij verschillende bedrijven opdrachten te doen hoop ik er achter te komen welk gebied binnen het Finance vakgebied het best bij mij past."

Wat verwacht je van het Young Talent Program en de masterclasses? 

"Van het Young Talent Program verwacht ik dat ik mijzelf zal gaan ontwikkelen als professional maar ook op persoonlijk vlak. Van de masterclasses hoop ik veel te leren en mijzelf op persoonlijk vlak door te ontwikkelen."

Wat is jouw ambitie?

"Op korte termijn is het mijn ambitie om de vertaalslag te maken van student naar een Young Professional, dus veel ervaring op te doen. Op lange termijn is het mijn ambitie om een volwaardig Finance Professional te worden binnen een bepaald vakgebied, daarin wil ik andere bedrijven verder helpen. Welk vakgebied het beste bij me past is voor mij nog niet concreet en zal ik gaan ontdekken de komende tijd."

 

Het Young Talent Program van Finanxe is een uniek programma voor de starters binnen Finance. Wil jij werkervaring opdoen én je verder blijven ontwikkelen door uitdagende masterclasses?

 

Lees hier verder!