SvenZwarteAchtergrond

Welkom bij Finanxe: Sven Zwart

11 december 2019

Alle blogs

Sven is sinds kort bij Finanxe gestart als deelnemer van het Young Talent Program. Hij is klaar om zijn netwerk en werkervaring op te gaan bouwen en kijkt uit naar wat hij nog kan leren in de masterclasses. In zijn vrije tijd heeft hij een niet alledaagse hobby en gaat hij graag op stap met zijn vrienden. Hoog tijd om verder kennis te maken met dit financieel talent!

Sven-Breed

 

 

Sven Zwart

22 jaar

Woont in Erica

 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

"Ik ga graag met mijn vrienden op stap en daarnaast ben ik (samen met mijn broertje) fanatiek sneakerverzamelaar.

We verzamelen dan écht bijzondere sneakers, limited editions waarop je je in moet schrijven. We zijn nog niet zo lang begonnen, maar ik vind het super leuk om te doen.

En ja, ik draag de sneakers ook. Behalve als het regent, ze moeten natuurlijk wel netjes blijven."

Waar mogen we je voor wakker maken?
"Voor sneakers dan maar haha! Verder voor een leuk uitje, een avondje naar de kroeg bijvoorbeeld."

Wat spreekt je aan in het interim werk?
"Bij Finanxe ga ik aan de slag als interim, die flexibiliteit past goed bij mijn karakter. Zo ben ik zelf ook ingesteld en ik vind het leuk om afwisseling te hebben. Ik kan op deze manier veel leren, ik denk veel meer dan wanneer ik nu voor langere tijd op één functie of rol zou blijven.

Het opbouwen van een netwerk in de buurt spreekt mij ook aan. Ik ben voor langere tijd in Londen geweest en heb in Amsterdam gewoond. Dat was super leuk maar deze regio en Erica is mijn thuis.

Hoe ben je bij Finanxe terecht gekomen?

"Een leraar van mij wist dat ik op zoek was naar een baan. Via hem ben ik in contact gekomen met iemand die ook een soort opleidingsprogramma en baan aanbood.

Dat is uiteindelijk niets geworden maar door hem ben ik wel doorverwezen naar Finanxe. Zodoende is het balletje gaan rollen, heb ik gesolliciteerd en ga ik nu aan de slag in het Young Talent Program."

Wat vind je zo leuk aan het vakgebied?

"Ik heb de opleiding Bedrijfseconomie gedaan. Die keuze gevallen op de HAVO op advies van mijn leraren. Ik had geen duidelijk beeld van wat ik wilde gaan doen maar het werken met cijfers en economie leuk. 

De opleiding Bedrijfseconomie (tegenwoordig Finance & Control) is breed en gaf veel perspectief. Ik sta nog aan het begin van mijn carrière maar het vakgebied is nog altijd de juiste keuze geweest."

Wat zijn je ambities?
"Misschien ooit een eigen bedrijf? De touwtjes in handen hebben, het ontwikkelen en laten groeien van een organisatie lijkt mij fantastisch. Maar nu eerst een tijd ontwikkelen, leren en aan de slag. Zoveel mogelijk kennis opdoen, daar ben ik erg benieuwd naar!"

Wil jij net als Sven jezelf razendsnel ontwikkelen en deelnemen aan ons Young Talent Program? 

 

Kijk hier voor meer info of neem contact op met een consultant van Finanxe.