IStock_27702776_XXXLARGE

Ontstaan en ambities

sinds 2013

"The problems we see today are our changes for tomorrow"

Energie, passie, gedrevenheid en de drang om het verschil te willen maken. Zomaar wat losse termen om de oprichting van Finanxe te omschrijven. Opgericht midden in de crisis, maar met een duidelijke stip op de horizon. De beste en leukste arbeidsspecialist worden binnen Finance! 

Finanxe zag in 2013 vanuit Groningen het levenslicht. Het kan snel gaan! Dat bewijst de schitterende klantenportfolio waarover we nu beschikken en ons tweede kantoor dat we in 2015 in Zwolle openden. Wij geloven in regionale betrokkenheid. Groningen en Zwolle zijn steden vol ambities en wij helpen ze graag deze ambities te realiseren.

De plek van Finanxe in het Noorden is veiliggesteld, de komende jaren zijn gericht op het bedienen en uitbreiden van het huidige netwerk en groei. Onder andere door het opstarten van nieuwe kantoren. Ook elders in het land willen we onze regionale betrokkenheid en de verbinding met het finance netwerk van dichtbij waar maken. Onze missie: Het vooruitstrevend verbinden van talent en organisaties binnen Finance

Visie 

De beste en leukste arbeidsmarktspecialist

Wij worden de beste en leukste arbeidsmarktspecialist binnen Finance! Wij geloven in persoonlijk contact en we hebben de ambitie om het beste uit mensen en organisaties te halen. Finanxe stelt zichzelf het doel om met een flinke dosis lef en gedrevenheid het verschil te maken. We steken ons hoofd boven het maaiveld uit! En vanuit deze positie willen we gedreven en met passie de arbeidsmarkt van morgen verbeteren.

Kernwaarden

Vooruitstrevend - Durf te creëren, geloof in jezelf en in je dromen

Gedreven - Met passie, vol overgave, een winnaar willen zijn, energiek en plezier

Persoonlijk - Ken je talent en je klant, zij bepalen ons succes

Lef - Ga door waar anderen stoppen, doorbreek patronen, daag jezelf en je omgeving uit

Zwolle by night   Groningen by night