Hoe gaat het met Bouwina - Artikel website

Hoe gaat het met Bouwina? Even bijpraten!

11 maart 2020

Alle blogs

In december 2019 startte Bouwina bij Finanxe. Inmiddels is ze helemaal ingeburgerd en is kantoor Friesland geopend. We vroegen naar haar ervaringen en beleving van de afgelopen periode. Tijd om even bij te praten, hoe bevalt het allemaal?

Bouwina Hoekstra - Managing Consultant - Finanxe

Finanxe Friesland

We maakten kennis met Bouwina in dit filmpje en eerder spraken we met Martijn en Bouwina over de mooie plannen (klik hier) van Finanxe Friesland. Het kantoor in Heerenveen zal de markt in die regio bedienen en de Friese professionals toevoegen aan het Finanxe team. 

 

Hey Bouwina, hoe zijn de eerste maanden bevallen bij Finanxe? Heb je je draai kunnen vinden?

'Er zijn nog maar twee maanden voorbij en ik heb mijn draai helemaal gevonden. Het voelt alsof ik al veel langer werkzaam ben voor Finanxe. Het is een hechte, enthousiaste en jonge club, waar ik me al snel thuis voelde. Er wordt veel georganiseerd. Zo heb ik in deze korte periode al mogen deelnemen aan een personeelsfeest, Masterclass Fintech en de jaarlijkse Kick-Off. Dit helpt enorm om iedereen te leren kennen, zo ook mijn inmiddels ruim 80 interim collega’s. Daarnaast doe je nieuwe kennis op, zowel op het gebied van finance als de ontwikkelingen die gaande zijn in de sector.'

HET GAAT GOED EN IK KRIJG VEEL ENERGIE VAN DEZE MOOIE EN BIJZONDERE GESPREKKEN!

 

Het pand in Heerenveen is geopend sinds januari, hoe bevalt je nieuwe plek?

'Mijn werkplek bevalt super goed! Het is echt een fijne plek waar ik vol trots bezoek kan ontvangen. De ligging in het centrum is ook prettig en er is parkeerruimte pal voor de deur. Wel zo handig voor bezoekers. Binnenkort hoop ik op uitbreiding door het aannemen van een nieuwe collega consultant.'

Nieuwsgierig naar ons kantoor in Heerenveen? Klik hier voor de binnenkijker!

Finanxe Friesland

 

Hoe gaat het met de Friese klanten en collega’s? Heb je al veel bezoek ontvangen op het nieuwe kantoor?

‘Leuke vraag! Inmiddels heb ik al heel wat bezoek ontvangen en ik krijg alleen maar positieve reacties over de locatie en vooral ook over de inrichting. Alle kantoren van Finanxe zijn mooi, modern en sfeervol ingericht, zodat je, je ook direct “thuis voelt”.

Inmiddels heb ik al veel verschillende gesprekken gevoerd, zowel met financials die een nieuwe opdracht of baan zoeken, als huidige (interim)collega’s en opdrachtgevers. Het gaat goed en ik krijg veel energie van deze mooie en bijzondere gesprekken.

(Toekomstig) opdrachtgevers vertellen veel over hun organisatie, strategie, visie, problematiek, noem maar op. Ook geven ze je vaak een “kijkje in de keuken”.

Werkzoekenden en collega’s nemen je mee in hun arbeidsverleden, huidige- en toekomstige situatie en wat gaaf is het, wanneer je dan ook de match kan maken! In dit korte tijdsbestek is het mij al een aantal keer gelukt en dat maakt deze job ontzettend leuk.’

Wat mogen we van Finanxe Friesland verwachten de komende tijd?

‘Het is nu vooral belangrijk om zoveel mogelijk mijn gezicht te laten zien en ervoor te zorgen dat Finanxe steeds meer naamsbekendheid krijgt binnen de provincie Friesland. Zowel onder bedrijven als onder de financials in deze regio. Uiteindelijk is het doel dat de opdrachtgevers Finanxe weten te vinden wanneer er een capaciteitsprobleem op finance gebied ontstaat en dat wij ondersteuning kunnen bieden. Hier heb ik wel de hulp nodig van vlotte en gedreven interim collega’s. 

Kortom de komende tijd gaan veel mensen van mij horen. Door te bellen, netwerken, bedrijven te bezoeken, LinkedIn optimaal in te zetten en contacten te leggen met NHL Stenden en studieverenigingen, verwacht ik dit jaar een vliegende start te kunnen maken.'

 

PHOTO-2019-12-25-11-32-44

Meer weten over de mogelijkheden van Finanxe Friesland? Neem contact op met Bouwina voor meer informatie.