Finanxe - Bemiddelt in financieel talent vanuit Groningen, Zwolle, Utrecht, Arnhem en Heerenveen

Finanxe & Vitens, Wagenborg, Sannd en Ridder

14 augustus 2018

Een van de leukste dingen van ons werk bij Finanxe zijn de relaties die je opbouwt met klanten. We zijn trots op onze klanten​ en vinden het leuk om de wereld te laten zien wie ze zijn en dat we een mooie samenwerking hebben. De afgelopen maanden werkten we samen met onder andere Vitens, Ridder, Wagenborg en Sannd. Maak kennis met deze mooie organisaties, check deze interviews! 

Edwin Westerveld Manager Finance VitensVitensVitens, een mooie organisatie met een mooi doel: betrouwbaar drinkwater leveren aan 5,6 miljoen mensen en bedrijven in 5 provincies. Daarvoor zijn nodig: 96 productiebedrijven, 49.000 kilometer waterleidingnet en 3.000 hectare waterwingebied. We spreken Manager Finance Erwin Westerveld over de strategie voor de komende jaren, de organisatie van de afdeling Finance en natuurlijk over waarom het zo leuk is om bij Vitens te werken!

Interview met Manager Finance Erwin Westerveld

Willem Meijer WagenborgWagenborgVeel mensen kennen Wagenborg van de veerboot naar de Wadden, maar de passagiersdiensten zijn maar een van de vele bedrijven die vallen onder Royal Wagenborg. Het is een internationale logistieke organisatie met een vloot van 185 schepen, ongeveer 3000 medewerkers en diverse bedrijven die allerlei diensten aanbieden op het gebied van op- en overslag, scheepvaart, sleepdiensten en offshore services. 

Interview met Manager Personeel & Communicatie Willem Meijer

Alwin KluhmanRidderRidder data, een vooruitstrevend no-nonsense bedrijf dat ERP-software ontwikkelt voor de maakindustrie.

Finance manager Alwin Klumann: "Wij maken ERP-software voor de klantordergestuurde maakindustrie. ERP staat voor Enterprise Resource Planning. In de productiewereld heb je bedrijven die voorraadgestuurd zijn: je weet wat je gaat maken en moet inkopen. Bij klantordergestuurde bedrijven zijn er heel veel variabelen aan een product. Eindproducten verschillen per order, je weet dus vooraf niet precies wat je moet inkopen. Dat geeft logistieke problemen en dat hele logistieke proces begeleidt ons ERP-softwarepakket. 

Ridder groeit en onze dienstverlening verbreedt, we merken dat onze klanten dat van ons vragen. Onze consultants krijgen een steeds bredere adviesrol, niet alleen rond ons softwarepakket maar ook in de bedrijfsvoering: hoe kun je productielijnen zo efficiënt mogelijk kunt opzetten, met zo min mogelijk verspilling van menskracht en materialen."

 

Interview met Manager Finance Alwin Klumann

RichardborsboomSanddSandd, een snelgroeiend post & bezorgbedrijf, volop in ontwikkeling. De markt van postbezorging is al jaren in beweging, het traditioneel bezorgen van poststukken wordt minder en het aanboren van nieuwe markten is daarom essentieel. Sandd is een innovatieve, commerciële organisatie die continu nieuwe producten in de markt zet. We spreken Richard Borsboom, CFO van Sandd

Interview met CFO Richard Borsboom