26 jan A

Kick-off 2018: terugblik & plannen, hapje & drankje, kennismaken & bijpraten

7 februari 2018

Alle blogs

Eind januari kwam team Finanxe bij elkaar om het succes van 2017 te vieren en de plannen voor 2018 te presenteren. Overdag werden de  gedetailleerde plannen voor 2018 gedeeld en eind van de middag sloten onze interim professionals zich bij ons aan. Bijpraten en kennismaken, plannen voor 2018 in vogelvlucht, het was een informele en gezellige aftrap van 2018! Meer over deze meeting: Martijn, Margreet, Eline en Issey vertellen. 

26 jan GMartijn (eigenaar & consultant)
"Ik ben trots dat we in 2017 in staat zijn geweest om gestaag door te groeien. Zowel intern als extern, de hoeveelheid projecten en ons relatiebestand zijn gegroeid. Finanxe wil de beste zijn in het bemiddelen van financieel toptalent, we kunnen onze interim professionals een mooie opbouw in soort opdrachten bieden en daar zijn we trots op. Onze interim professionals zijn onze ambassadeurs, onze ogen en oren in de markt, ik vind het dan ook altijd erg leuk en belangrijk om ze tijdens een (informele) meeting als deze te ontmoeten! 

In 2018 willen we de groei doorzetten. We gaan zowel intern als extern nieuwe collega’s aannemen en nieuwe kantoren openen in Arnhem en Utrecht (medio 2018) . De focus ligt daarnaast op een nieuw en toekomst-proof arbeidsvoorwaardenhuis en het professionaliseren van ons HR beleid. Ook de online zichtbaarheid van Finanxe staat hoog op de agenda, we investeren in online marketing en blijven mooie content maken om een zo groot mogelijk publiek te laten zien wie Finanxe is en wat we voor financials kunnen betekenen."

 

26 jan D

Margreet (managing consultant Finanxe Academy)
“In december ben ik begonnen bij Finanxe als Managing Consultant voor de Finanxe Academy, daarnaast ga ik onze interim professionals coachen en begeleiden in hun ontwikkeling. Het was dan ook erg leuk om ze te ontmoeten tijdens deze meeting. Ik heb kennisgemaakt met een leuke en enthousiaste groep mensen en zin om met ze aan de slag te gaan!

Speerpunten wat betreft het HR plan voor het eerste kwartaal zijn het vormgeven van een arbeidsvoorwaardenhuis en professionaliseren van de beoordelingscyclus. We willen elke interim professional de mogelijkheid bieden een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen waarin bekeken wordt wat zijn of haar doelen zijn en of er behoefte is aan coaching of training" 

26 jan FEline Tuten werkt sinds augustus via Finanxe bij Euromaster en start in april als interim professional 

"In april ga ik starten als interim professional, dus ik ken nog weinig mensen binnen Finanxe. Leuk om elkaar te ontmoeten en te leren kennen.

 

Ik vind het heel interessant om te horen op welke projecten mijn interim collega’s aan het werk zijn. Ik ben zelf net afgestudeerd en ben nog aan het ontdekken wat er allemaal mogelijk is en wat het beste bij me past.


Als interim professional bij Finanxe kan ik in veel verschillende keukens kijken, bedrijven zien, opdrachten doen en een netwerk opbouwen. Het was leuk om meer over de ideeën en ambities van Finanxe te horen, en natuurlijk over de resultaten. Het is een groeiend bedrijf, mooi om te horen dat ze dit jaar zoveel mensen in dienst willen nemen en nieuwe vestigingen willen openen." 

 

26 jan CIssey Tsuneta is de eerste interim professional die voor Finanxe aan de slag ging

Na opdrachten bij PostNL, BDO en Accon is Issey nu aan de slag bij De Friesland Zorgverzekeraar. "De grootste verandering die ik zie sinds begin 2016 is de schaalvergroting, het aantal interim collega’s dat ik heb is behoorlijk gegroeid. Ik merk daarnaast dat onze naamsbekendheid veel groter is. Toen ik bij PostNL kwam kenden ze ons alleen via Finanxe collega’s die daar al werkten, maar als ik nu in de persoonlijke sfeer of bij nieuwe klanten iets vertel over Finanxe merk ik dat ze onze naam kennen.

De sfeer vrijdag was open en relaxed. Ik hoorde dat er nogal wat persoonlijk lief en leed was de afgelopen de afgelopen maanden,  goed om dan bij te praten en dingen met elkaar te delen. Het is daarnaast goed om te horen wat  de speerpunten zijn voor Finanxe het komende jaar, bijvoorbeeld als het gaat om het aannemen van nieuwe collega’s. Dat maakt toch dat we als buitendienst collega’s ook onze ogen en oren openhouden en kunnen inspelen op kansen als die zich voordoen."

Een geslaagde dag en avond. Vol enthousiasme gaan we aan de slag!

Wil je op de hoogte blijven van Finanxe , ontwikkelingen en vacatures?  Volg dan ook onze Company Page op LinkedIn!